INSTAX MINI

To av mine beste kjøp er helt klar de over her, mitt kjære Instax mini 25 kamera og Instax Share Sp - 1 skriver. Har lenge syntes polorid bilder har vært noe spesielt med, ikke like kjedelig som ett vanlig bildet er. Ett vanlig fotoalbum er ikke akkurat det samme som ett fotoalbum med små polorid bilder, synes iallfall jeg da. To år har jeg hatt mitt kjære kamera, to fantastiske år.  Etter ett år ble jeg ganske lei av at enkelte bilder var total mørke og uten fokus, men jeg ville fortsatt ha polorid bilder selvfølgelig, dermed når jeg så en liten videosnutt på facebook der de viste en skriver som du enkelt koblet opp mot telefon for å så skrive ut de bildene du ønsker var jeg i himmelen. Vil anbefale at hvis du er slik som meg at du har begge deler, slik at du både kan ta bilder der å da, når du ikke har med kamraet kan du ta bilder med telefonen din å skrive ut når du kommer hjem.

Tatt med instax mini på kvelden  ←                         → Tatt med telefonen å skrevet ut med Instax Share
SAVE SOME MONEY

Nå nærmer helgen seg med stormskritt, noen som har lagt planer for helgen? Her i hus tar vi det mer som det kommer, så blir mest sannsynlig en sikkerlig avslappingshelg. Det kjenner jeg skal bli godt. Man må ikke alltid legge store planer for hver helg, en helg eller to med ingenting på agendaen trenger kroppen for å kunne hente seg inn igjen til hverdagen starter om igjen. Her i hus er dette siste dagen før helg, så før jeg starter med alt som står på planen idag skal dere få fem enkle tips for å spare penger, en plass må man da starte - så litt om gangen. Si ifra hvis dere vil ha mer av slikt! 


 

OVERSIKT

Start med å få oversikt over hvor du står, hvor mye kommer inn på kontoen og hvor mye trenger du for å komme igjennom måneden. Bruker du mye på en måned til unødvendigheter? Dette gjør du enkelt med å lage et budsjett over alt som har gått inn og ut fra konto den siste måned, dermed blir også enklere å lage det planlagte budsjettet ditt for neste måned. Du finner enkle oppstillinger på hvordan du lager et budsjett med et enkelt søk på Google, så anbefaler det hvis dere er usikker.

SETT MÅL

Før du begynner å se hvor pengeforbruken kan minskes kan det være greit å ha et mål klart, hvor mye du vil spare. Har man et mål å se framovere til blir det plutselig mye lettere å spare, sannsynlighetene er større for at du da klarer å holde deg unna unødvendige kjøp. Man må gå inn for å spare hvis man skal klare det, alt ligger opp til deg selv og dine avgjørelser. 

 

DROPP KREDITTKORT

Er det noe du virkelig ikke burde gjøre, så er det å skaffe et kredittkort får å bruke på ting du egentlig ikke har råd til. Reiser du mye utenlands kan det være greit å ha et liggende til slikt bruk, så lenge du kan betale tilbake med en gang du kommer hjem igjen. Rentene er skyhøye, og det blir fort dyrere enn du hadde planlagt. Ser du en episode av luksusfellen eller to skjønner du fort hva jeg mener, dropp kredittkortet!

BSU 

En genial sparing for alle unge er å opprette en BSU-konto, denne kontoen har gode renter og er ment for sparing til du en gang skal kjøpe din første bolig. Man kan spare 25 000 kr i året totalt, dette er ikke noe man må selvsagt men med å klare det får du tilbake fem tusen på skatten. Det å få igjen på skatten er alltid en stor bonus, plutselig har du spart en hau med penger og det kommer litt ekstra med penger inn på konto rundt sommertiden.

 

TRENING

Er du en av de som har et abonomang på et treningssenter men ikke alltid er like flink å bruke det? Et treningssenter kan være greit å være medlem av om man virkelig bruker det ofte, da tenker jeg ikke kun tredemøllen. Mange har medlemskap på et eller annet treningssenter, men trenger du det virkelig? Man får gjort mye selv hjemme i sin egen stue, gratis. Her er det noe hundrelapper i måneden som kan spares hvis man forflytter treningen fra treningssentret og heller hjem i egen stue eller ut i natur. 

 

Lykke til med sparingen! ♥

 

 
Les mer i arkivet » September 2016


Hei! Dette blir i hovesak en blogg som blir å omhandle meg og mitt liv.

For kontakt:
Br0xn@yahoo.nohits