INSTAGRAM


God ettermiddag, falt tidligere post i smak hos dere? I starten blir det mye innlegg som handler om å bli kjent med meg. For å få ett litt annet innsyn i hverdagen min anbefaler jeg at dere følger med på instagram, dere finner meg der under navnet Marlenanniken. I tillegg tenkte jeg å høre med dere om hva dere faktisk vil lese om her, selv kunne jeg godt skrive om bøkerne mine i hvert innlegg - men tenker det fort kan bli kjedelig. 

Noe spesielt dere ønsker å lese om?
AUTUMN TAG - 11 QUESTIONS

God morgen! Morgentimene her skal bli brukt til litt klesbretting og vasking av gulv, men først måtte jeg stikke innom med dagens første post. Tenkte vi kunne starte onsdag`s morgen med en liten høst tag, dermed er det litt enklere å bli bedre kjent med meg. Framover er planen å ha en fast post med spørsmål på onsdager, hva tenker dere om det? Samtidig, hvis det er noe annet dere lurer på, så kan dere selvsagt spørre og jeg svarer.


...Har du noen planer for høsten? Ikke egentlig, tenker å bare å ta det som det kommer. Jeg har iallefall tenkt å få gjort ferdig julegavene mest mulig, så slipper jeg å stresse som vanlig rett før julaften. Jeg har også lyst til å prøve å presse inn en liten tur til familie hytten utpå Senja en helg, får aldri nok av den hytten! Så en helg der har vært savnet i lang tid nå. Kanskje jeg neste gang kan få noen fine bilder derfra. I tillegg er planen å være en flittig blogger, som både skal inspirere dere og få dere til å hygge dere mens dere blar nedover siden min. 

...Favoritt høst-serie? Tror ikke jeg har noen speiell serie etter hvilken årstid det er, fortsetter med de seriene jeg alltid har sett og fulgt med på. Nå er det Castle som ruller på skjermen her hjemme, igjen. Når jeg ikke finner noe å se på begynner jeg fra starten av en serie, uansett om jeg har sett alt før eller ikke. Hater å sitte lenge for å finne noe å se på, så da er en serie reddningen! Hvis du har noen filmforslag som man finner på netflix eller viaplay hadde jeg blitt utrolig glad.

...Hva er din favoritt-høstrett? Har ingen spesiell matrett som er min favoritt i høsttiden, samtidig er jeg ganske vanskelig på matfronten... Spiser ikke hva som helst for å si det sånn.

...Hvordan og hvor skal du feire Halloween? Har lyst til å prøve å samle sammen en gjeng å feire med. Vet Halloween er ikke noe stort, men hvorfor ikke se på det som en mulighet til å få en gruppe samlet for litt moro? Vet enda ikke helt om det blir festligheter eller bare litt godt å spise sammen med noen, ett eller annet må man jo gjøre. Er alt for trist å bare sitte hjemme alene å gjøre ingenting på en dag som denne.

...Nevn 3 ting du elsker ved høsten? 1. Alle de fine fargene på både trær og bakke, rød/oransj overalt øyet kan se. En spasertur i de her omgivelsene får alltid ett smil om munnen min og tankene til å gå løpsk. 2. Late dager, det hører alltid med høsten! Det å kunne sitte inne under dynen med en god film eller serie mens uværet river i husveggene - gleder meg allerede. 3. Julen nærme seg med storskritt. Blir samtidig litt stresset av dette, men gleden veier opp mot det!

...Nevn 3 ting du ikke elsker ved høsten? 1.Tror det må være været, høsten bringer både mye regn og vind. Men samtidig må jeg si at det er dette jeg liker med høsten, det å kunne sitte inne framfor ovnen med en god bok og en varm kopp med kakao! 2. Den store influensa og forkjølelses tiden velkommen skal du være! Eller ikke... 3. Mørketiden. Den gjør alltid noe med humøret og følelsene mine, det er noe jeg gruer meg til. Kanskje jeg kommer meg unna det i år, vi får se.

...Favoritt høstduft? Duftlys! Høsten får meg til å ville fylle leiligheten med duftlys av vanilje, det får meg virkelig inn i høst modus! Sigmund er kanskje ikke like stor tilhenger til så mye dufter i leiligheten, men høsten og juletiden får alltid duftlysene opp av skuffen her i huset - dermed to årtider med og to uten; perfekt fo oss!

...Shopper du på Black Friday? Hvis jeg husker på det og ser noe jeg faktisk trenger eller liker. Har vært litt for flink til å kjøpe alt mulig slags rare ting, kun for at de er på salg. Vel det er det stopp på nå! Bortkastet penger å kjøpe noe som bare blir liggende i skapet uten å bli brukt og bare tar opp plass.


...Har du noen hobbyer i høst? Dere har vel til nå innsett at det blir endel lesing i høst, men jeg har faktisk enda en hobby som jeg mest sannsynlig snart har tid til igjen. Mange julegaver som skal i boks og hadde håpet på at noen var hjemmelaget, så må snart få fingrene i gang og starte på noen strikkeprosjekt. Har hatt så mange bøker jeg ville lese på en og samme gang, at det har ikke vært tid til stort annet uheldigvis. Det positivet med det er jo at jeg har mange bøker å skrive bokanmeldelse om, til dere! 

...Eplecider eller kakao? Helt klart kakao, ingenting slår en kopp med varm kakao med krem på toppen. Kremmen er vel kanskje den som går først og blir påfylt minst fem ganger før kakaoen trenger påfylling, bare jeg som er slik? Når jeg først begynner blir det også endel kopper med kakao, noe som gjør at det blir fritt for krem litt vel fort...

...Hva er det beste med høstmoten? Store skjerf og strikke klær helt klart! Jeans med en baggy enkel strikkegenser med en røff skinnjakke og et fargerikt skjerf til, bare jeg som gleder meg eller? 

 

Ønsker dere alle en fantastisk lille-lørdag!
OM MEG

Hei og velkommen skal du være. Kort fortalt har jeg da bestemt meg for å ta opp blogging igjen, hvor mye det blir vil tiden vise - så får vi ta det der fra. 

Jeg heter da Anniken og er 19 år, jeg bor på et tettsted ved navn Finnsnes. Har tidligere blogget, da var det mer vel for det var noe "alle" gjorte, nå er det fordi jeg vil. Jeg kjenner det kan bli godt å ha en plass å bare slippe alt ut, mange timer hjemme får tankene til å gå - så hvorfor ikke dele litt? Ser folk er begynt å gå fra det å blogge til å heller lage en instagram konto der det blir lagt ut bilder fra dagene deres. Vurderte det også en stund, da det er så enkelt. Her kan man da skrive et innlegg på så mange ord man vil, dette kan man ikke på instagram. Derfor var valget dermed enkelt. 

Håper at akkurat du vil følge meg og mine ord, så hører dere snart fra meg igjen :)
Les mer i arkivet » September 2016


Hei! Dette blir i hovesak en blogg som blir å omhandle meg og mitt liv.

For kontakt:
Br0xn@yahoo.nohits