MARY KAY

Hei å hopp og god tirsdag! Hvordan har dagen deres hvert så langt? Jeg valgte dessverre å være tilstede i helgen enn framfor dataskjermen, håper dere forstår. Dagen her startet så tidlig som klokken seks i morges, en ganske rolig start om jeg selv for si det slik. Fyr i ovnen med en film surrende på skjermen var virkelig en fin måte å starte dagen på! Videre gikk turen til ett lite kurs om Mary Kay produktene, hørt mye om produktene men aldri prøvd - så dette fikk jeg gjort idag. Det var kun jeg og moren min sammen med konsulenten, så her fikk vi oppmerksomheten hennes hele tiden og svar hvis det var noe vi lurte på. Er du intressert i hudprodukter anbefaler jeg akkurat deg å se nærmere på produktene fra Mary Kay.

Her fikk vi både finne den perfekte rensen til vår hudtype, bli sminket og forklart hvordan du la den perfekte sminken for ditt ansikt. Dette har jeg hatt lyst til i lang tid, en ting er å bli lært gjennom videoer på nett, men dette kan ikke sammenlignes. En video kan du ikke spørre etter hva som helst, kun følge med. Dette har da ikke lært meg så mye med spesielt øyeskygge, så på dette "kurset" fikk jeg mer hjelp enn jeg har klart å funnet før. Anbefales på det sterkeste!


♥Ferdig og fornøyd♥

 

Beklager mobilbildene, men var det eller ingenting...
 
FRIDAY

Endelig er det fredag! Dette ble feiret med pizza fra pizzabakeren, det må være lovt en gang i blant. Resten av kvelden skal brukes til enten lesing av siste bok i crossfire serien eller en god film med S, har plutselig en hel del med filmer jeg ønsker å se. Hver gang det nermer seg mørketiden begynner jeg å finne fram filmer, synes selv at det er så koselig! Både det å lese en bok eller se en film blir ett enda større ønske i denne tiden, noe man egentlig ikke skulle tro at gikk ant. Bare jeg som er slik? Merker nå som S har tatt helg vil jeg mest bare legge alt til siders å bruke tiden sammen med han mest mulig, men så fort gitaren er oppe er macen også. Dagen er blitt brukt til klessvask og rydding, det som står igjen nå er klesbrettingen. Er det noe jeg virkelig ikke liker å gjøre av husarbeid så er det å brette klær, noe så grusomt kjedelig! Gjør alt annet (pluss litt til selvsagt) før jeg tar å begynner å brette, dette er noe jeg virkelig må bli flinkere på. 


 

Tenkte å høre om hvilken type innlegg som faller mest i smak hos dere? 
Les mer i arkivet » September 2016


Hei! Dette blir i hovesak en blogg som blir å omhandle meg og mitt liv.

For kontakt:
Br0xn@yahoo.nohits