MARY KAY


Hei å hopp og god tirsdag! Hvordan har dagen deres hvert så langt? Jeg valgte dessverre å være tilstede i helgen enn framfor dataskjermen, håper dere forstår. Dagen her startet så tidlig som klokken seks i morges, en ganske rolig start om jeg selv for si det slik. Fyr i ovnen med en film surrende på skjermen var virkelig en fin måte å starte dagen på! Videre gikk turen til ett lite kurs om Mary Kay produktene, hørt mye om produktene men aldri prøvd - så dette fikk jeg gjort idag. Det var kun jeg og moren min sammen med konsulenten, så her fikk vi oppmerksomheten hennes hele tiden og svar hvis det var noe vi lurte på. Er du intressert i hudprodukter anbefaler jeg akkurat deg å se nærmere på produktene fra Mary Kay.

Her fikk vi både finne den perfekte rensen til vår hudtype, bli sminket og forklart hvordan du la den perfekte sminken for ditt ansikt. Dette har jeg hatt lyst til i lang tid, en ting er å bli lært gjennom videoer på nett, men dette kan ikke sammenlignes. En video kan du ikke spørre etter hva som helst, kun følge med. Dette har da ikke lært meg så mye med spesielt øyeskygge, så på dette "kurset" fikk jeg mer hjelp enn jeg har klart å funnet før. Anbefales på det sterkeste!


♥Ferdig og fornøyd♥

 

Beklager mobilbildene, men var det eller ingenting...
 

6 kommentarer

Henriette Celin

13.09.2016 kl.16:40

Mary Kay har mye bra, selv prøvd litt fra det merket ^^

Alexandra Emilie

13.09.2016 kl.18:28

Så bra det ble :)

mygaylife

13.09.2016 kl.21:32

så kul blogg ;) kanskje jeg skulle tatt et sminke kurs :P

håper du vil ta en titt på det nye innlegget mitt :) Da blir jeg glad :D

Marte Hermansen

13.09.2016 kl.22:56

Lovely :)

Kathleen

14.09.2016 kl.00:37

Har ikke noe fra Mary Kay, men har hørt så mye bra om den :D

Anniken Marlen

15.09.2016 kl.16:44

Kathleen: Finnes mye bra fra dette merket! Er selvfølgelig ikke alt som er like bra, men det er det vel med alle merker tenker jeg :)Skriv en ny kommentarHei! Dette blir i hovesak en blogg som blir å omhandle meg og mitt liv.

For kontakt:
Br0xn@yahoo.nor
hits