FRIDAY


Endelig er det fredag! Dette ble feiret med pizza fra pizzabakeren, det må være lovt en gang i blant. Resten av kvelden skal brukes til enten lesing av siste bok i crossfire serien eller en god film med S, har plutselig en hel del med filmer jeg ønsker å se. Hver gang det nermer seg mørketiden begynner jeg å finne fram filmer, synes selv at det er så koselig! Både det å lese en bok eller se en film blir ett enda større ønske i denne tiden, noe man egentlig ikke skulle tro at gikk ant. Bare jeg som er slik? Merker nå som S har tatt helg vil jeg mest bare legge alt til siders å bruke tiden sammen med han mest mulig, men så fort gitaren er oppe er macen også. Dagen er blitt brukt til klessvask og rydding, det som står igjen nå er klesbrettingen. Er det noe jeg virkelig ikke liker å gjøre av husarbeid så er det å brette klær, noe så grusomt kjedelig! Gjør alt annet (pluss litt til selvsagt) før jeg tar å begynner å brette, dette er noe jeg virkelig må bli flinkere på. 


 

Tenkte å høre om hvilken type innlegg som faller mest i smak hos dere? 

4 kommentarer

tirilgrindheim

10.09.2016 kl.15:50

Er helt enig, jeg liker heller ikke å brette klær !

Anniken Marlen

13.09.2016 kl.16:39

tirilgrindheim: Har begynt å innsett at det er ett fåtall av folket som faktisk liker det, så var forberedt på at jeg ikke var alene der! Ha en fin dag videre :)

Marthe Emilie

12.09.2016 kl.14:03

Pizzabakeren har den beste pizzaen :D Anbefaler Inferno av Dan Brown, eller hva som helst av Dan Brown egentlig, hvis du er glad i å lese bøker! Ha en superfin mandag <3

Anniken Marlen

13.09.2016 kl.16:41

Marthe Emilie: Det skal jeg ta å skrive opp på min "må lese" liste med en gang! Hørt endel om Dan Brown men hver gang jeg ankommer bokbutikken er det glemt...Skriv en ny kommentarHei! Dette blir i hovesak en blogg som blir å omhandle meg og mitt liv.

For kontakt:
Br0xn@yahoo.nor
hits