- BAD NEIGHBORS -
 

God kveld til hver og en av dere, har torsdagen behandlet dere godt så langt? Her er vi selv godt plantet i sofaen begge to, tenkte dermed jeg kunne ta en runde med filmtips nå når det nærmer seg helgen. Kan godt hende noen har sette begge to, men hvis ikke anbefaler at du leser videre. Sett av et par timer i helgen, snurr film med popcorn skålen på fangen. Høres det bra ut?

Første filmen i Bad Neighbours serien handler om at Mac og Kelly kjøper et nytt hus i et stile og rolig nabolag med deres nyfødte barn. Alt virker perfekt, helt til en gruppe collegestudenter flytter inn i nabohuset. Denne gruppen er ikke av den rolige typen og har fest dagen lang, dette under styring av Teddy, gruppens president. Med et lite barn i hus og mye støy om nettene fra nabohuset, blir det ikke mye søvn på Mac og Kelly. Når Mac gjentatte ganger prøver å få senket lydnivået på en vennlig måte uten å nå frem tyr han stadig til med mer drastiske metoder. Dette blir ikke godt tatt imot hos naboene og det hele utvikler seg til en stor krig mellom familien og ungdommene. 

I andre filmen får vi igjen følge det uheldige paret Kelly og Mac, denne gangen med nok et studenthus som nabo. Denne gangen partner de opp med deres gamle fiender for å kunne kjempe mot den nye collegegjengen som er flyttet inn ved siden av, collegejenter. Denne filmen har jeg kke fått sett enda, men denne helgen skal jeg se om jeg finner den på nett en plass for å leie tenker jeg! 


Ha en fin kveld videre!

7 kommentarer

Henriette Celin

08.09.2016 kl.21:47

De filmene er så artige x)

Anniken Marlen

08.09.2016 kl.22:07

Henriette Celin: Ja ikke sant! Fant nettopp nummer to for å leie på appletven og er klar for en filmkveld :) Så får jeg se om jeg finner andre filmer til selve helgen, det er den lete parten som tar så alt for lang tid.. God kveld videre! <3

lisarorvik

08.09.2016 kl.21:49

Heller ikke sett den siste, men den første var kjempe bra :)

Anniken Marlen

08.09.2016 kl.22:12

lisarorvik: Da får du hive deg med på en filmkveld! Sitter klar her med filmen framfor meg allerede jeg, bare å poope popcornet :P Ha en fin kveld med dine kjære! klem <3

Henriette Celin

08.09.2016 kl.22:39

SV: Aha. Kos deg med den ;-)

Ja, ikke sant. Det gjør det alltid for meg og x)

Ha en god kveld videre du og <3

Marte Hermansen

08.09.2016 kl.23:01

Har ikke sett dem, burde kanskje? haha!

Anniken Marlen

08.09.2016 kl.23:19

Marte Hermansen: Det synes jeg absolutt du burde! Har enda ikke funnet noen som ikke har likt de filmene :) Kos deg med filmene!Skriv en ny kommentarHei! Dette blir i hovesak en blogg som blir å omhandle meg og mitt liv.

For kontakt:
Br0xn@yahoo.nor
hits